Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med jeres Salesforce integration. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os popup formular

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe til os
på telefon 91 55 66 77, eller skrive til os på hey@mecanti.com

Mecanti - Salesforce Consultants
burgerMenu

automatisering et samlet overblik mobil adgang fantastisk CX overskud mere tid succes med Salesforce

Reducer omkostninger og øg indtægterne med #1 CRM platform. 

Med Salesforce får jeres virksomhed de værktøjer som i har brug for til at konvertere mere, vinde større,- og flere ordrer alt imens de forskellige afdelinger samarbejder bedre med mindre frustration.

to the moon
+ 0 %
Lead Konvertering
+ 0 %
Øget Salgs Produktivitet
+ 0 %
Flere Ordrer
+ 0 %
Større Ordrer
"I samarbejde med Mecanti har vi gået fra 0 til 120 Salesforce licenser på tværs af 8 salgsafdelinger og alle vores Økonomi-, Service og Marketingafdelinger"
Mecanti Kunde
Anonym
heroMan
Automatisering - spar tid og energi

Få en bred vifte a automatiserings-værktøjer der hjælper jer med at strømline jeres processer og øge produktiviteten.

Med disse kan der hurtigt og effektivt bygges store og små systemer til at bistå jer i jeres dagligdag så i kan fokusere på de krævende opgaver.

Salesforce Leads ét sted
Stærkt CRM - Giv alle det samme, komplete overblik

I får et robust CRM system der tillader alle afdelinger at gemme, organisere og håndtere kunde data,- og kommunikation.

Dette styrker forholdet til kunderne og forbedrer drastisk kundeoplevelsen, samtidigt med at de interne processer løber bedre.

Salesforce Lead Kvalificering
Reporter og Analyser

Få indsigt med en bred række report,- og analyseværktøjer der effektivt tillader jeres salgsteams at holde styr på de vigtige KPI’er som konvertering,- og salgstal.

Disse nøgletal vil resultere i, at i vil kunne tage data-drevne beslutninger og øge effektiviteten af organisationen og ikke mindst salg.

Flere års erfaring

Vi specialiserer i Salesforce Sales Cloud implementering, tilpasning og optimeringer. Over de sidste 5 år har vi hjulpet mange teams og organisationer med at øge deres salgstal og forenkle deres processer. Vi er certificerede Salesforce-konsulenter der har færdighederne og erfaringen til at give jer den ekspertvejledning, træning og support som i har brug for til at få mest ud af jeres Salesforce Sales Cloud.

Vi er forpligtet til at arbejde tæt sammen med jer for at forstå jeres unikke behov og give jer de løsninger der driver reelle resultater, som der kan mærkes. Uanset om i er i begyndelsen af jeres Salesforce Sales Cloud rejse eller om i er klar til at tage jeres eksisterende løsning til det næste niveau, er vi her for at hjælpe.

Kontakt os i dag for at planlægge en gratis konsultation og opdag, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at vokse med Salesforce Sales Cloud.

Funktionaliteten i har brug for, til at opnå den succes i fortjener!

Klar til at tage det næste skridt ?

Certificerede Salesforce Partner