Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med jeres Salesforce integration. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os popup formular

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe til os
på telefon 91 55 66 77, eller skrive til os på hey@mecanti.com

Mecanti - Salesforce Consultants
burgerMenu

Hvad er CRM?

Helt simpelt

Customer Relation Management (CRM) software, er systemer der er designet til at hjælpe jer med at give jer et samlet overblik over jeres aktive kunder, leads, ordrer mm. Et CRM system skal give jer mulighed for nøje at følge jeres leads fra det øjeblik en potentiel kunde kontakter jer, til at de har modtaget deres ordre. Under hele forløbet skal i have komplet overblik og redskaberne til effektivt at tage de rigtige beslutninger.

Kundernes oplevelse bliver også forbedret, for i har altid styr på hvad og hvor meget de bestiller, eller har bestilt. I er altid på forkant når i er i dialog. 

Et godt CRM system skal give mulighed for at samle data fra jeres andre systemer så i altid har et 360° syn over kunden – på computer eller mobil. 

Har I brug for CRM?

Siden du er her, er i begyndt at undersøge mulighederne for et CRM. Årsagerne kan være mange, men et godt bud ville være at i gerne vil levere bedre service og salg ved at drive en mere effektiv forretning. I har måske vækstet og oplever nu større frustration i dagligdagen – det er ikke længere muligt at have samme overblik over eksisterende kunder, nye leads, klagesager, ordrer mm. 

Her er nogle tegn på at i har vokseværk eller bare kunne drage nytte af et effektivt CRM system.

I har svært ved at følge nye kunder – dårligt overblik over eksisterende

Når antallet af kunder vokser bliver det svært at holde overblikket. Har de fået et tilbud, hvem er deres kontaktperson, hvornår har vi sidst været i kontakt med dem?

At vide hvorhenne i salgstrakten en kunde er og hvad man skal gøre for at rykke dem videre er kritisk for virksomheder med ønske om vækst.

Manglende indblik hos sælgerne

Når man gerne vil optimere måden hvorpå man sælger, er man nødt til at vide hvad man gør, og ikke gør. Et godt CRM system skal give jer et klart overblik over hvem der gør det godt. Så kan man kigge nærmere i data og hvad denne sælger gør og overføre dette til resten af afdelingen.

Ingen automatisering

I dag skal man udnytte automatisering hvis man vil være konkurrencedygtigt. Jeres CRM system skal have værktøjerne til, effektivt, at opbygge skræddersyede automatiseringer.

Dårligt udnyttet data / manglende rapporter

Idag skal man tage beslutninger baseret på data. Med effektive rapporter kan i med det samme se når noget ikke kører som det skal – så i kan tage de fornødne trin til at rette op på problemet.

Ingen mobil adgang

I en moderne virksomhed skal man have det samme overblik alle steder, altid. Dette gælder både på mobilen når sælger er på farten eller ved computeren på kontoret.

Vær på forkant

Overnævnte punkter er frustrationer som tvinger moderne, adaptive virksomheder til at tage handling, men sådan behøver det ikke at være.

Man behøver ikke at have problemer før man investerer i et CRM system – man kan spare tid og penge ved at være på forkant og forudse problemerne som rammer alle vækstende, ambitiøse virksomeheder før eller senere. 

Salesforce, State of Sales 4th. ed.

Hvad skal et godt CRM kunne ?

 1. Give jer et samlet overblik og nye og eksisterende kunder
 2. Sænke jeres arbejdsbyrde via automatisering
 3. Mobil adgang
 4. Skalerbart i skyen
 5. Stort økosystem
 6. Systemtræning
 7. Sortering og visualisering af data 
 8. Store tilpasningsmuligheder
 9. Konkurrencedygtig pris
 10. Sikkerhed
 11. Gode integrationsmuligheder med eksterne systemer
 12. Kunstig Intelligens (AI)

Hvad gør Salesforce?

Samlet overblik

Salesforce giver med sine fantastiske integrationsmuligheder et samlet overblik over alle de dele af virksomheden man har lyst til. Det er ofte leads, eksisterende kunder, ordrer og lign. 

Salesforce gør det intuitivt at manøvrere rundt og finde relevant data, også på mobilen. Man behøver ikke være stærk på IT for at udnytte platformen 100%

Automatisering

Salesforce har de bedste automatiseringsredskaber i branchen. Vi kan lynhurtigt lave en skærmdialog til sælgere, sende mails når salg bliver lukket, notificere om indkomne beskeder, opsætte ‘approval flows’ til godkendelse af rabat og lign. 

Før i tiden krævede dette mange udviklertimer og var derfor dyrt. Salesforce har udviklet værktøjer der gør at alle vores admins kan lave disse. Det gør det hurtigere, billigere og mere fleksibelt da flere kan justere dem.

Skalerbart i skyen

Med Salesforce skal i aldrig bekymre jer om at have servere stående i kælderen som bliver gamle eller skal opdateres. Ligeledes skal i ikke tænke på om jeres computere er kompatible med Salesforce Software, for der er ingen software at installere. Det hele foregår via internet browseren.

Økosystem

Der er et kæmpe økosystem, ikke kun inden for hjælp og assistance, men også inden for pre-udviklede moduler. I Salesforce AppExchange er der udviklet tusindvis af apps til stort set alle industrier. Man kan downloade andres løsninger og hurtigt få meget mere ud af sin implementation.

Træning

Systemer er ubrugelige hvis man ikke forstår at bruge dem. Salesforce er meget intuitivt til at starte med, men har også at træningsunivers, Trailhead. Her er der kurser og lektioner til alle niveauer og områder.

Hvis det ikke rækker eller er specifikt nok, er der masser af hjælp at finde på nettet (som os f.eks.)

Rapporter

En masse data samlet 1 sted gør ikke meget godt hvis det ikke bliver sorteret og visualiseret rigtigt. Salesforce har en masse indbyggede rapporteringsværktøjer så du som leder kan få et overblik. F.eks. dagens omsætning, men ligeledes kan hver sælger få en rapport om deres egne præstationer.

Tilpasningsmuligheder

Alle virksomheder er ikke ens, så selfølgelig skal jeres CRM systemer heller ikke være det. Med Salesforce kan man skræddersy stort set alting til lige præcis jeres behov, så i får den bedste oplevelse muligt. 

ALTING kan justeres, men hvis de mange standard tilpasningsmuligheder ikke dækker jeres behov kan man udvikle sig til resten. Med Salesforce Lightning Web Components og Apex, har vi fuld adgang til Salesforces funktionalitet og kan lave lige præcis det I har brug for.

Pris

Det vil altid være svært at sammeligne priser for funktionalitet, for hvad der er inkluderet i standardprisen er aldrig det samme. Salesforce har opbygget deres prismodel sådan at man kun betaler for det man bruger – så det er pr. bruger pr. måned, og hvis man så har brug for mere funktionalitet eller flere brugere kan man tilkøbe sig dette.

Sikkerhed

Salesforce #1 prioritet har altid, og vil altid være, tillid. Det kræver af sig, at man som kunde stoler på at sine data er sikre. Da Salesforce lever i skyen (ingen servere i jeres kælder med gammel software), har i altid den højeste sikkerhed man kunne forvente af sig, ting som Multi Factor Authentication (MFA) og Multi Location Redundant Data Backup. Jeres data altid er sikker og tilgænglig – alt uden at i skal røre en finger.

Integrationsmuligheder

For at få et 360° syn på jeres kunder, skal nødvendig data samles i Salesforce. Da dette ofte findes i mange forskellige systemer er det nødvendigt at have muligheder for at snakke med systemer, nye som gamle. Dette er ikke et problem, så vi kan brugere mere tid på at skræddersy jeres løsning til jer og mindre tid på at organisere data.

Kunstig Intelligens – Einstein AI

Med Salesforce får man kraften af kunstig intelligens med fra starten. Prioriter de bedste leads, “Next Best Step” anbefalinger, smart data indsamling mm.. Salesforce Einstein giver jer en konkurrencefordel som intet andet. Det bedste er at man ikke skal have en PhD i Data Videnskab. På grund af platformens smarte design er der ingen kodning involveret og er derfor en realistisk mulighed for alle.

Hvorfor har vi valgt Salesforce?

Nu hvor i har læst om nogle af de vigtigste kriterier man skal overveje når man vælger sit CRM system + en forklaring af hvad Salesforce kan. Nu ved i hvorfor vi, som konsulenter, har valgt at blive partnere med Salesforce og sælge det som vores primære produkt:

Salesforce er ikke kun det bedste CRM system, men også et af de bedste virksomheder at arbejde sammen med.

Salesforce er meget filantropisk og donerer årligt 1% egenkapital, 1% af ansattes tid til friviligt arbejde og 1% produkt – dette følger vi også.

Vi valgte Salesforce, fordi det er det system der bedst dækker alle områderne vi går op i – både inden for forretning og kultur. Ud over de punkter vi gennemgik tidligere, har ingen andre systemer samme markedsandel. Salesforce har været markedsleder 9 år i streg – med stadigt voksende andel. Det bliver man ikke hvis man leverer et dårligt produkt eller behandler sine kunder dårligt. Salesforce kommer med nye features og opdateringer hvert kvartal (gratis), så mulighederne vokser hele tiden og det er noget, vi som konsulenter, mærker. Andre systemer kommer med mindre bug-fixes en gang imellem, men ingen andre udvikler lige så hurtigt og effektivt som Salesforce.

Sammen med det kæmpe økosystem af eksisterende komponenter og tilpasningsmuligheder, er vi sjældent begrænset af platformens muligeder – standard eller special-udviklet! Det gør at vi aldrig er i tvivl om vi kan løse en opgave effektivt. Vi har altid fuld tillid til at vi kan tilfredstille jeres behov!

Føler i jer klar på at opgradere jeres virksomhed, skal i bare give os et kald. Lad os have en snak om jeres muligheder!