Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med jeres Salesforce integration. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os popup formular

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe til os
på telefon 91 55 66 77, eller skrive til os på hey@mecanti.com

Mecanti - Salesforce Consultants
burgerMenu

Hvad koster Salesforce?

Intro

Hvad koster salesforce? Salesforce er et af de mest kraftfulde CRM systemer og ubestridt markedsleder hvis man kigger på markedsandel. I denne artikel kigger vi på hvad vi forventer når vi leverer en implementering med Salesforce Sales Cloud og/eller Salesforce Service Cloud.

Med mange avancerede, indbyggede værktøjer som:

 1. – Lead & Opportunity Håndtering
 2. – Dashboards og Rapporter
 3. – Mobil App
 4. – Automatisering
 5. – Contact Håndtering 
 6. – Integrationer med Eksterne Systemer
 7. – mm.
Salesforce #1 market share
Salesforce market share

kan det for mange virksomheder være for overvældende at starte et foretagende med “enterprise” systemer grundet de mange konfigurationsmuligheder.

Når man overvejer prisen skal man medregne udgifterne udover selve implementeringen såsom fremtidig videreudvikling og support.

Hvad koster en Salesforce implementation?

Vi ville som minimum afsætte kr. 60.000 eksl. moms, men det afhænger af en række faktorer:

 1. – Ny Implementering eller opdatering?
 2. – Antallet af eksterne systemer
 3. – Tilpasning. Standard og special
 4. – Indførelse af salgs,- og serviceprocesser
 5. – mm.

Det er ikke muligt på forhånd at sætte et konkret tal til hvad det kommer til at koste – det er ikke et problem at arbejde med et budget, men vi leverer ikke pre-lavede, copy-paste løsninger.

Skalerer

Salesforces prismodel er designet sådan at man betaler for det man bruger. Man betaler for en licens pr. bruger pr. måned. Her kan man få dyrere eller billigere licenser afhængigt af hvor meget funktionalitet man ønsker. Når man er klar, kan man bare opgradere til næste licensversion.

Tjek prisskema for Salg og Service:

 1. Sales Cloud Prisskema
 2. Service Cloud Prisskema

Hvor lang tid før vi har tjent det hjem?

Det er kun naturligt at ville have en fornemmelse af hvor hurtigt i begynder at tjene på jeres investering. Dette afhænger selvfølgelig at implementeringens kompleksitet og hvordan den bliver udrullet – meget på én gang, eller som vi anbefaler, starte med et solidt fundament og bygge på dette.

58% af Salesforce kunder melder at det tager mindre end et år at før projektet går giver overskud, og nogle kunder melder om meget, meget hurtigere tider.

Kommer vi til at fortryde det?

Et rapport fandt at 95% af Salesforce kunder “helt sikkert” eller “formentligt” ville fortsætte med at bruge Salesforce i fremtiden. Det passer med de erfaringer vi har samlet. 

En dårlig eller utilfreds Salesforce implementering (vi har ikke haft en endnu), skyldes af en eller begge af følgende punkter. Vi hjælper jer fra start, så vi navigerer jer uden om de 

 1. Dårlig Vision og/eller Planlægning.
  1. Det koster rigtigt meget senere hen, at spare lidt i starten. Uden en ordentlig vision – hvad i vil med Salesforce – bliver den efterfølgende planlægning mindre konkret og hvert skridt efterfølgende bliver mere og mere gætteværk hvilket resulterer i et slutresultant ingen af parterne er tilfredse med.
  2. Vi hjælper jer med at få styr på de vigtigste punkter, så vi alle har en klar vision for hvordan projektet skal forløbe.

 1. Dårlig Udførelse
  1. Dette er her hvor i ikke behøver at bekymre jer hvis i vælger Mecanti da vi har den nødvendige erfaring til at give jer en vel-designet Salesforce implementering.
  2. Her ville en dårlig implementering være ting som dårlig udtænke automatiseringer så man løber ind i tilfælde fejl i sin dagligdag eller f.eks. ansatte der har adgang til data de ikke burde have.

Konklusion

Hvad Salesforce koster har aldrig været ligetil. Salesforce har heller aldrig været den billigeste CRM løsning, men det er der en grund til. Ingen leverer et så kraftfuldt produkt som Salesforce. Dette betyder at der er et hvis start-kapital for at få alting op at køre, men når det så er sagt, er udviklingspotentialet grænseløst.

90% af Fortune 500 virksomheder bruger Salesforce! Det er vildt, men lige så vildt er det, at 49% af Salesforces kunder har under 50 ansatte. Den helt samme teknologi er også tilgænglig til SMB virksomheder. Væk er dagene hvor der skulle bruges milioner af kroner og ventes årevis på at få special-udviklet noget som var udløbet når det endeligt var klart. 

Vi håber at have svaret på nogle er jeres spørgsmål og håber at høre fra jer, hvis i har lyst til at have en snak om jeres behov.