Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med jeres Salesforce integration. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os popup formular

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe til os
på telefon 91 55 66 77, eller skrive til os på hey@mecanti.com

Mecanti - Salesforce Consultants
burgerMenu

Kontakt Os

Vi hjælper virksomheder med anvendelse af Salesforce til at styrke virksomhedes kundehåndtering og effektivitet

Hvem er vi?

Mecanti er et dansk konsulenthus - med stor erfaring. Vores passion er Salesforce platformen, og de muligheder den giver virksomheder i en digital alder. Vores fokus er samarbejde med små og mellemstore organisationer, hvor vi kan gøre en forskel med Sales Cloud og Service Cloud.

Vi har de sidste tre år varetaget Salesforce-implementering hos en dansk virksomhed med over 120 licensbrugere, hvor vi varetager tilpasninger, integrationer, omlægning af arbejdsprocesser samt specialkode til unikke opgaver.

Mecanti er officiel Salesforce Partner pr. marts 2022 med de påkrævede certificeringer og vi er alle på øverste ’Rangers’ niveau i Trailhead.

Kontakt Joe
Carl-Johan

Som chefarkitekt og udvikler tager jeg mig af bl.a. udvikling i APEX, LWC, integrationer til eksterne API endpoints, test og deployment mellem sandbox og produktionsmiljøer - dog laver jeg også en masse low-code løsninger.

Kontakt Martin
Martin

Jeg arbejder med tilpasning af Salesforce Sales & Service, konfiguration af flows samt brugeropsætning. Derudover projektledelse hos kunderne, træning i SF og Lead management.

Kontakt os på 91 55 66 77 eller på hey@mecanti.com

Er vi ikke lige hos vores kunder holder vi til i Københavnsområdet, men kommer gerne rundt – virtuelt eller ved fremmøde.

Du kan også benytte vores kontaktformular.

Send din forespørgsel

Hvorfor er vi så glade for salesforce?

Afvikles i skyen

Ingen installation og vedligehold

Som abonnent på Salesforce er der ikke langt fra tanke til handling. Naturligvis skal nødvendige tilpasninger laves og brugere introduceres. Til gengæld er der ingen udrulning af software, opgraderinger eller udfordring med hastigheder.

Taler sælger-lingo

Smidig udrulning til organisationen

Salesforce's Sales Cloud benyttes af utallige brancher af 1000vis af sælgere. Derfor vil de fleste sælgere føle sig tilpas ved måden platformen håndterer kunder, opfølgning og rapportering.

Kvalitet - automatisk

Konfigurer standard processer

Platformens Flow værktøj til opbygning af processer til sælgere skaber et fælles udgangspunkt for kundehåndtering og støtte til øvrige interne procedurer. Ved at håndhæve de trivielle opgaver begås der færre fejl, og der leveres bedre kvalitet!