Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med jeres Salesforce integration. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os popup formular

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe til os
på telefon 91 55 66 77, eller skrive til os på hey@mecanti.com

Mecanti - Salesforce Consultants
burgerMenu

Salesforce Sales Cloud

Salesforce Sales Cloud

Hvad er Sales Cloud

Sales Cloud er Salesforces kerneprodukt og er deres CRM løsning. Sales Cloud er designet til at understøtte salgsteams, support, business analytics, lead og opportunity håndtering og automatisering i både B2B og B2C, imens det kan tilpasses fuldstændig.

Lead & Opportunity Management

I Salesforce Sales Cloud verdenen er der flere lag i en kundekontakt. Først er man et lead – det kan selvfølgelig justeres, men ofte er det stort set alle der har vist interesse i jeres produkt.

Et lead er et ukvalificeret datapunkt som kan komme mange forskellige steder fra:

  1. Hjemmeside Kontaktformular
  2. Reklamer
  3. Kontakt med support staff
  4. Opkald til firma-telefon
  5. Accept af nyhedsbrev
  6. etc.

Herfra er der mange der ikke har potentialet til at blive reelle kunder. Når i vurderer at et lead er seriøst, konverterer man dem til en opportunity – her er de et seriøst salg.

Salesforce gør overblikket og overgangen fra Lead til Opportunity ekstrem intuitiv. Det gør at i som virksomhed aldrig taber en kunde og mister et salg deraf.

Dashboards and Reports

Salesforce både samler og genererer en masse data. Alt dette data er ikke noget værd hvis ikke man rydder op i det og visualiserer det på en måde så læseren forstår det. 

Dashboards er, som navnet hinter til, en opslagstavle hvor alt det vigtigste for læseren står på. For en sælger er det måske antal lukkede handler i måneden, gennemsnitsværdien eller antallet af forældede sager (der kræver handling) – hvorimod ledere er interessede i alle sælgerens gennemsnits order størrelse, værdien af salg i pipelinen. 

Rapporter er, som navnet også hinter til, en rapport man kan få daglig, ugentligt etc. med nøgle tal for virksomheden i forskellige formater.

Mobile

I dag er forventer man at have samme adgang på mobilen som på computeren – ligeledes at få svar på alting, fra alle, med det samme. Derfor er det heller ikke en overraskelse at Salesforce har en mobil app der giver samme adgang til data som på computeren. Udover det, er skærmdialoger og andet der bliver skræddersyet til jeres virksomhed, også tilgængeligt fra mobilen – uden ekstra arbejde.

Automation

Approval Requests

Slut er dagene hvor i skal vente på godkendelse af rabatter, rejseudgifter el. lign. for med Salesforces indbyggede Approval Flow, kan vi lynhurtigt opbygge processer hvor man tilpasse det præcist til jeres behov. Et scenarie:

Sælger skal have godkendt rabatter over 15%, og for at lukke hans kunde, bliver han nødt til at give 20% rabat. På den gældende opportunity anmoder han sin overordnede om rabat med en beskrivelse af hvorfor han føler at det er retfærdiggjort.

Sekundet sælger sender anmodningen afsted, får lederen en notifikation på sin mobil og computer om anmodning og kan trykke sig ind på sagen og kan se sagens detaljer + sælgers beskrivelse af hvorfor vedkommende føler det retfærdiggjort. Lederen trykker på en simpel “Godkend” / “Afvis” med en mulig kommentar. Hvis anmodningen bliver godkendt bliver sælger gjort opmærksom på det og rabatten bliver automatisk lagt på. Simpelt. Intuitivt. Effektivt.j

Triggers

Automatiske bekræft mails, notifikationer på nye sager, CSAT udsendelse efter kundebesøg. Alt dette kan effektivt laves i Salesforce platformens stærke platform. Spar tid på repetitive opgaver og fokusér på de vigtige sager. Kunderne får en bedre oplevelse når i har mere tid til at tilgodese deres behov, når i ikke bruger for meget tid på administrative opgaver. Salesforces seneste rapport om sælgere konkluderede at sælgere gennemsnitligt brugte EN TREDJEDEL af deres tid på at sælge. Resten gik på at logge data, administrative opgaver, lead/opportunity prioritisering, generere tilbud.  Fra samme rapport kan man se hvordan de bedste salgsteams alle udnytter automatisering langt mere bedre end mindre effektive sælgere.

Skærm dialog

Salesforce har de mest avancerede værktøjer til konfiguration af skræmdialoger – “Salesforce Flow”. Dette giver næsten administratorer samme kræfter som en udvikler ved at give dem mulighed for at standardisere salgsprocesser så man aldrig glemmer at videregive vigtig info til systemet eller til næste afdeling der skal behandle en sag. 

Et scenarie: 

Sælger har afsluttet sin sag og skal vidergive den til en anden afdeling der skal færdigøre produktet så det kan sendes afsted. Denne afdeling skal vide forskellige ting om ordren for at kunne sende orden ud af døren. Lige ny sender salgsafdelingen en mail om den færdige sag, alt for ofte glemmer sælger at videregive alt – og næste afdeling bliver nødt til at stoppe deres arbejde for at kontakte sælger for at kunne færdiggøre sagen – her skal sælger stoppe, finde sagen frem, genkalde det specifikke ved denne sag og så videregive dette. 

Med en simpel skærmdialog husker sælger altid at udfylde alle de krævede punkter for at kunne lukke sin sag, så næste afdeling kan komme i gang – her kan felter let tilføjes når virksomheden udvikler sig. 

Dette betyder at sælger ikke glemmer noget og næste afdeling ALTID har alt det de skal bruge for at de kan gøre deres arbejde. 

Contact Management

Når i vokser og får flere kunder – eller ansætter nye ansatte, kan det være svært at overskue hvem der er de kontaktpersoner hos jeres kunder, hvilke roller har de og hvad de må. Salesforce er veludstyret til at holde styr på de virksomheder, og deres kontaktpersoner, i arbejder med.

Det er lige så let at holde styr på B2B kunder som B2C.

Hvordan kommer vi i gang?

Salesforce er en stor platform rig på potentiale og 1 artikel kan ikke dække alle mulighederne, men hvis du nu føler at i er klar til at udforske idéen om at afprøve det, kan i komme i kontakt med os – så finder vi sammen ud af hvordan i bedst kommer i gang.