Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med jeres Salesforce integration. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os popup formular

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe til os
på telefon 91 55 66 77, eller skrive til os på hey@mecanti.com

Mecanti - Salesforce Consultants
burgerMenu

Nyt CRM?

Salesforce #1 market share

Stærk Platform
Med Salesforce som jeres nye CRM får i en stærk platform. Med sit intuitive design og kraftfulde værktøjer forbedres effektiviteten i jeres virksomhed. Salesforce er verdens #1 CRM platform, og fungerer lige så godt på mobil som på computeren og det hele foregår i skyen. I skal ikke downloade software eller have servere stående i kælderen.

kom i gang med jeres nye platform

Nyt CRM skræddersyet til jer
Vi skræddersyer løsningen til jeres behov. I får mest for pengene og en løsning der gør jer mest muligt effektive. Som del i at tilpasse systemet til jer, kan i få implementeret jeres unikke, interne processer så afdelinger lettere kan arbejde sammen mm.

Mecanti - Salesforce Consultants

Vi styrer projektet MED jer – også i fremtiden
Hvis i vælger at udvikle jeres løsning i samarbejde med Mecanti får i ikke kun en erfaren, kompetent samarbejdspartner der nok skal udfordre jer i en konstruktiv diskussion, i får også en fremtidig partner. Når vi er “færdige” med implementeringen, går vi ingen steder. Har I spørgsmål, brug for støtte eller interesseret i at udvide – står vi klar.

Hvordan foregår forløbet?

Det er en stor opgave at få nyt CRM. Vi tager jer igennem hele forløbet og indgår i en konstruktiv samtale så i får mest ud af platformen.

Vores erfaring fortæller at det er bedst at starte småt og bygge på et solidt fundament. 

Vision

Inden vi går i gang er det vigtigt have defineret jeres vision. Hvad er jeres mål? Det er vigtigt at målet er rimeligt konkret. “Være bedre” duer ikke. “Sælge mere” kan bruges til noget, for så kan vi lægge en strategi der fokuserer på jeres salgsteam, leads mm.

Strategi

Hvad er det helt præcist der skal gøres? Det her vi går kigger på hvordan jeres virksomhed køres nu. Vi lave en præcis og aktuel plan til jer, for hvordan vi kan få tingene til at køre så optimalt som muligt. Mindre friktion er bedre arbejdesforhold og højere effektivitet.

Planlægning

Vi skal prioritere hvad der er vigtigst at få lavet, for i første omgang kan, og skal alt ikke laves. Vi mener at det er vigtigt at få en god demo ud og få prøvet det af hos dem der skal bruge det først (sælgere, kundeservice etc.). Det gør vi dels for at få deres input (det er efterhånden dem der skal bruge det), men også så de hurtigere kan få en fornemmelse af systemet. 

Når vi har defineret prioriteterne, laver vi et roadmap over hele processen. Fra hvilke systemer vi skal hente leads mm. fra, hvem skal bruge det nu – hvem bagefter, til ud i fremtiden efter implementeringen. Det fungerer godt også at lægge planer til efter den indledende implementering er oppe at køre. Det kan give idé om hvordan systemet skal bruge i fremtiden og vi kan gøre klar til kommende funktionalitet.

Nogle af de mange fordele med nyt CRM

Spar Tid

Det kan umiddelbart virke som om at et nyt CRM system er mere rigidt og tidskrævende end det forrige (eller ikke at have et), men der er det vigtigt at fokusere på virksomehedens timeregnskab. Hvis en sælger skal bruge et ekstra 1,5 minut på at færdiggøre en ordre, fordi han skal udfylde en skærmdialog og uploade nødvendige dokumenter, kan det virke som om at systemet er en hindring. I virkeligheden betyder det dog at næste afdeling ALTID har alle de data de skal bruge. Sælger kan aldrig glemme at uploade vigtige dokumenter eller markere noget vigtigt, for systemet sørger for at de altid tager stilling til det. For hvis næste afdeling skal stoppe det de laver for at spørge sælger om noget specifikt til ordren (hvilket betyder at sælger skal stoppe sit arbejde) bruger man lynhurtigt rigtigt meget tid.

Datadrevne Beslutninger

Væk er dagene hvor i håber og gætter på om en beslutning er korrekt. Med alt jeres data samlet 1 sted kan i med smarte rapporter og dashboards for et komplet overblik over jeres virksomhed. Hvilke produkter sælger godt, hvilke sælgere gør det bedst, hvad har vi af ordrer i pipeline og meget mere.

Effektive Interne Processer

Med Salesforces træk-og-slip værktøjer kan vi, som konsulenter, udbygge enormt meget funktionalitet, rigtigt hurtigt (og billigt) da vi ikke skal have en udvikler til at kode en masse. Dette kan være en nødvendighed hvis der skal laves nogle custom-løsninger, her er Salesforce helt åbent og vi har kompetente udviklere siddende klar til at få lavet jeres drømme til virkelighed.